ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте фаршировані кабачки

Фаршировані кабачки – чудовий варіант повноцінної страви. Спробуйте приготувати. 

У цій страві кабачки використовуються як натуральна оболонка для начинки, що складається з рису та обсмажених овочів. Це чудовий спосіб урізноманітнити повсякденне меню, використовуючи доступні продукти. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти: 

  • 2 кабачки
  • 1 болгарський перець
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл води
  • 150 г рису
  • 40 мл соняшникової олії
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Рис промийте до прозорості води й варіть у киплячій підсоленій воді 20 хвилин.
  2. Кабачки помийте, розріжте навпіл і акуратно виберіть ложкою м’якоть, залишивши стінки завтовшки 1 сантиметр. М’якоть наріжте дрібними кубиками.
  3. Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до м’якості.
  4. Перець наріжте невеликими шматочками й покладіть до цибулі із часником. Смажте, помішуючи, кілька хвилин.
  5. Додайте варений рис, перемішайте і готуй разом ще 2-3 хвилини. Посоліть і поперчіть.
  6. Кабачкові човники наповніть рисовою начинкою і викладіть у форму. Налий 100 мл води і запікайте 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору