Фаршировані кабачки – чудовий варіант повноцінної страви. Спробуйте приготувати.
У цій страві кабачки використовуються як натуральна оболонка для начинки, що складається з рису та обсмажених овочів. Це чудовий спосіб урізноманітнити повсякденне меню, використовуючи доступні продукти. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 кабачки
- 1 болгарський перець
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- 100 мл води
- 150 г рису
- 40 мл соняшникової олії
- сіль, перець
Приготування:
- Рис промийте до прозорості води й варіть у киплячій підсоленій воді 20 хвилин.
- Кабачки помийте, розріжте навпіл і акуратно виберіть ложкою м’якоть, залишивши стінки завтовшки 1 сантиметр. М’якоть наріжте дрібними кубиками.
- Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до м’якості.
- Перець наріжте невеликими шматочками й покладіть до цибулі із часником. Смажте, помішуючи, кілька хвилин.
- Додайте варений рис, перемішайте і готуй разом ще 2-3 хвилини. Посоліть і поперчіть.
- Кабачкові човники наповніть рисовою начинкою і викладіть у форму. Налий 100 мл води і запікайте 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.