А ви куштували круасани з рисового паперу? Спробуйте приготувати.
Круасани з рисового паперу – це спрощена версія класичних круасанів, де не використовується листкове тісто. Рисовий папір надасть хрустку текстуру, а яєчна суміш зробить випічку надзвичайно ніжною. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 літр молока
- 6 шт. рисового паперу
- 1 ст. л. цукру
- 0,5 ч. л. ванільного цукру
- 70 г вершкового масла
- пів ч. л. меленої кориці
- пів ч. л. розпушувача
Приготування:
- У мисці збийте яйця, молоко, цукор, розтоплене масло, корицю, ванільний екстракт і розпушувач до однорідності.
- Окремо занурте кожен аркуш рисового паперу в отриману суміш. Для одного круасана знадобиться 3 аркуші – зволоживши, складіть їх один на одного.
- Складіть потрійний шар рисового паперу у прямокутник і наріжте його на великі трикутники. Сформуйте круасан, згортаючи його від основи трикутника до вершини.
- Викладіть сформовані круасани на деко, застелене пергаментом. Посипте зверху залишками цукру. Випікайте при температурі 180 градусів у розігрітій духовці 30-35 хвилин.
- Залиште круасани охолонути 10 хвилин. Вони стануть хрусткими зовні й м’якими всередині.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.