Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте суп із рулетиками

Суп із рулетиками – це варіація класичного бульйону з галушками, де замість традиційних галушок або локшини використовують тонко розкачане тісто з кропом, скручене в рулет і нарізане невеликими шматочками. Спробуйте приготувати.

Суп із рулетиками – це домашній варіант бульйону з мініатюрними рулетиками з тіста та кропу, які замінюють класичні галушки. Така перша страва виходить ароматною та поживною, а готується з доступних інгредієнтів. Рецепт супу з кручениками з тіста підійде тим, хто хоче урізноманітнити меню та спробувати новий спосіб подачі бульйону. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Інгредієнти для бульйону:

Інгредієнти для тіста:

Приготування:

  1. Поріжте курку на порційні шматки та промийте. Залийте 2,5 л води, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть піну, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 2 години. Додайте почищену моркву, цибулю, перець і лавровий лист, посоліть. Продовжуйте варити ще 1,5 години.
  2. У глибокій мисці з’єднайте яйця, 2-3 ст. л. борошна та олію. Окремо розчиніть сіль у гарячій воді й влийте в суміш. Всипте решту борошна та замісіть гладке, м’яке тісто. Накрийте миску і залиште при кімнатній температурі на 20-30 хвилин.
  3. Вийміть з бульйону моркву та цибулю. Кріп дрібно наріжте, а масло розтопіть.
  4. Розділіть тісто на 3-4 частини, кожну розкачайте в тонкий пласт. Змастіть маслом, посипте кропом. Скрутіть у рулет і наріжте шматочками завтовшки 0,5 см.
  5. Додайте рулетики в суп та обережно перемішайте. Коли вони спливуть, варіть ще 5 хвилин. Потім вимкніть вогонь і дайте настоятися під кришкою 15 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.