Реберця у пшеничному пиві – соковито, ароматно та по-домашньому. Спробуйте приготувати.
Реберця у пшеничному пиві – це ситна, ароматна м’ясна страва, в якій свинячі реберця тушкуються у пшеничному пиві з додаванням спецій, що робить їх неймовірно ніжними та соковитими. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кілограм свинячих реберець
- 200 мл пшеничного пива
- спеції за смаком
- соус BBQ
- 20 мл оливкової олії
- сіль, перець
Приготування:
- Якщо використовуєте свіжі реберця, поріжте їх на порційні шматки та замаринуйте на 1-2 години у суміші спецій, солі та соусу BBQ.
- Змастіть жаростійку форму олією та викладіть порізані ребереця у один шар.
- Полийте реберця пшеничним пивом, поставте у розігріту до 220 градусів духовку. Запікайте 20 хвилин, потім переверніть та готуйте ще 20 хвилин.
- Дістаньте реберця з духовки та подавайте гарячими.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.