ЖИТТЯ

Прості та смачні: приготуйте реберця у пшеничному пиві

Реберця у пшеничному пиві – соковито, ароматно та по-домашньому. Спробуйте приготувати.

Реберця у пшеничному пиві – це ситна, ароматна м’ясна страва, в якій свинячі реберця тушкуються у пшеничному пиві з додаванням спецій, що робить їх неймовірно ніжними та соковитими. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм свинячих реберець
  • 200 мл пшеничного пива
  • спеції за смаком
  • соус BBQ
  • 20 мл оливкової олії
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Якщо використовуєте свіжі реберця, поріжте їх на порційні шматки та замаринуйте на 1-2 години у суміші спецій, солі та соусу BBQ.
  2. Змастіть жаростійку форму олією та викладіть порізані ребереця у один шар.
  3. Полийте реберця пшеничним пивом, поставте у розігріту до 220 градусів духовку. Запікайте 20 хвилин, потім переверніть та готуйте ще 20 хвилин.
  4. Дістаньте реберця з духовки та подавайте гарячими.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору