Бутерброди з оселедцем і гірчицею – це справжній гастрономічний рай. Спробуйте приготувати.
Бутерброди з оселедцем і гірчицею – це класика закусок, яка ніколи не виходить з моди. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує якість та смак простих страв. Ця страва залишається актуальною завдяки своїй ситності, простоті приготування та відмінній можливості поєднувати різні смаки. Бутерброди з оселедцем і гірчицею можуть стати в нагоді не лише для швидкого перекусу вдома, але й для створення стильних закусок на святковий стіл. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г житнього хліба
- філе слабосоленого оселедця
- 2 мариновані огірки
- 2 курячі яйця
- 1 ріпчаста цибулина
- зелена цибуля
- 1 ст. л. яблучного оцту
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- 1 ч. л. гострої гірчиці
- 1 ч. л. майонезу
Приготування:
- Наріжте житній хліб шматочками та підсмажте його на сковороді або в тостері до золотистої скоринки.
- Візьміть філе оселедця та наріжте його дрібним кубиком.
- Огірки, цибулю, зелену цибулю та варені яйця наріжте дрібним кубиком.
- Покладіть нарізані інгредієнти в миску, додайте майонез і перемішайте.
- В окремій ємності змішайте оцет, олію та два види гірчиці, додайте цю заправку до салату і перемішайте.
- Намажте готовий салат на підсмажений хліб.
- Викладіть бутерброди на тарілку та подавайте до столу.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.