ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте печиво на сковороді

Печиво на сковороді має приємну хрумку скоринку і жувальну серединку, що робить його ідеальним десертом. Спробуйте приготувати.

У вас маленька кухня і довелось відмовитись від духовки, тому що просто немає місця для неї? Можливо, у вас є місце, але ви хочете готувати швидко і без додаткових зусиль? Тоді вам точно сподобається печиво на сковороді. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Інгредієнти:

  • 350 г пшеничного борошна
  • 50 г сметани 15%
  • 70 г цукру
  • 1 жовток
  • 10 г розпушувача
  • 10 г ванільного цукру
  • 50 г соняшникової олії
  • 30 г цукрової пудри

Приготування:

  1. Розітріть жовток із цукром і сметаною до розчинення цукру. Влийте олію і перемішайте. Додайте просіяне з розпушувачем і ванільним цукром борошно та замісіть еластичне тісто.
  2. Із тіста зробіть ковбаску, наріжте її шматочками шириною 1 см. Скачайте з них кульки і приплюсніть їх, щоби вийшли коржики.
  3. Розігрійте сковороду, покладіть на неї коржики і смажте на маленькому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Готові вироби посипте цукровою пудрою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору