Печиво на сковороді має приємну хрумку скоринку і жувальну серединку, що робить його ідеальним десертом. Спробуйте приготувати.
У вас маленька кухня і довелось відмовитись від духовки, тому що просто немає місця для неї? Можливо, у вас є місце, але ви хочете готувати швидко і без додаткових зусиль? Тоді вам точно сподобається печиво на сковороді. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Інгредієнти:
- 350 г пшеничного борошна
- 50 г сметани 15%
- 70 г цукру
- 1 жовток
- 10 г розпушувача
- 10 г ванільного цукру
- 50 г соняшникової олії
- 30 г цукрової пудри
Приготування:
- Розітріть жовток із цукром і сметаною до розчинення цукру. Влийте олію і перемішайте. Додайте просіяне з розпушувачем і ванільним цукром борошно та замісіть еластичне тісто.
- Із тіста зробіть ковбаску, наріжте її шматочками шириною 1 см. Скачайте з них кульки і приплюсніть їх, щоби вийшли коржики.
- Розігрійте сковороду, покладіть на неї коржики і смажте на маленькому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Готові вироби посипте цукровою пудрою.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.