Запечений гарбуз із медом та корицею – це уособлення затишної осені. Спробуйте приготувати.
Запечений гарбуз із медом та корицею – це проста й ароматна осіння страва. Ніжні шматочки гарбуза карамелізуються в медовій глазурі та набувають пряного смаку кориці. Її можна подати як десерт, перекус або гарнір до основних страв. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кг гарбуза
- 3 ст.л. меду
- 1 ч.л. кориці
- 1 ст.л. вершкового масла
- дрібка солі
Приготування:
- Гарбуз помийте, очистіть від шкірки та насіння, наріжте середніми шматочками.
- У мисці змішай мед, розтоплене вершкове масло та корицю.
- Полийте шматочки гарбуза сумішшю й добре перемішайте.
- Викладіть гарбуз на деко з пергаментом, трохи присоліть. Запікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин, доки шматочки стануть м’якими й рум’яними.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.