Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: запечіть гарбуз із медом та корицею

Запечений гарбуз із медом та корицею – це уособлення затишної осені. Спробуйте приготувати. 

Запечений гарбуз із медом та корицею – це проста й ароматна осіння страва. Ніжні шматочки гарбуза карамелізуються в медовій глазурі та набувають пряного смаку кориці. Її можна подати як десерт, перекус або гарнір до основних страв. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Гарбуз помийте, очистіть від шкірки та насіння, наріжте середніми шматочками.
  2. У мисці змішай мед, розтоплене вершкове масло та корицю.
  3. Полийте шматочки гарбуза сумішшю й добре перемішайте.
  4. Викладіть гарбуз на деко з пергаментом, трохи присоліть. Запікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин, доки шматочки стануть м’якими й рум’яними.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.