Пшоняна каша з яблуками й гарбузом – це корисний сніданок, який легко приготувати вдома. Спробуйте!
Пшоняна каша з яблуками й гарбузом – це варіант класичної пшоняної каші, в якому використовуємо рослинне молоко замість звичайного та додаємо тушковані яблука й гарбуз. Завдяки цьому каша виходить ніжною, солодкою на смак і корисною для тих, хто уникає молочних продуктів. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Інгредієнти:
- 150 г пшона
- 3 яблука
- 250 г гарбуза
- 1 ст. л. коричневого тростинного цукру
- 1 ч. л. меленої кориці
- 2 ст. л. арахісового масла
- 200 г води
- 200 г рослинного молока
Приготування:
- Замочіть пшоно в холодній воді на ніч. Вранці промийте під проточною водою.
- Залийте пшоно водою та рослинним молоком. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько 20 хвилин, поки крупа не стане м’якою.
- Почистіть яблука та гарбуз, наріжте невеликими кубиками.
- У невелику каструлю викладіть яблука, гарбуз, тростинний коричневий цукор і корицю. Влийте кілька ложок води та тушкуйте на повільному вогні 10 хвилин, поки вони не стануть м’якими.
- Розкладіть пшоняну кашу по тарілках, додайте тушковані яблука з гарбузом та полийте арахісовим маслом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.