Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте пшоняну кашу з яблуками й гарбузом

Пшоняна каша з яблуками й гарбузом – це корисний сніданок, який легко приготувати вдома. Спробуйте!

Пшоняна каша з яблуками й гарбузом – це варіант класичної пшоняної каші, в якому використовуємо рослинне молоко замість звичайного та додаємо тушковані яблука й гарбуз. Завдяки цьому каша виходить ніжною, солодкою на смак і корисною для тих, хто уникає молочних продуктів. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Замочіть пшоно в холодній воді на ніч. Вранці промийте під проточною водою.
  2. Залийте пшоно водою та рослинним молоком. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько 20 хвилин, поки крупа не стане м’якою.
  3. Почистіть яблука та гарбуз, наріжте невеликими кубиками.
  4. У невелику каструлю викладіть яблука, гарбуз, тростинний коричневий цукор і корицю. Влийте кілька ложок води та тушкуйте на повільному вогні 10 хвилин, поки вони не стануть м’якими.
  5. Розкладіть пшоняну кашу по тарілках, додайте тушковані яблука з гарбузом та полийте арахісовим маслом.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.