ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як засмажити зелені помідори в пшеничному та кукурудзяному борошні

Смажені зелені помідори – це особливий осінній рецепт. Спробуйте приготувати.

Смажені зелені помідори – це проста, але дуже апетитна страва південної американської кухні, яку люблять за її особливий смак і хрустку скоринку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти: 

  • 5 зелених помідорів
  • 50 г пшеничного борошна
  • 50 г кукурудзяного борошна
  • 30 г маслянки
  • 10 г олії
  • 1 куряче яйце
  • приправи, сіль за смаком

Приготування:

  1. Помийте і наріжте зелені помідори скибками завтовшки 0,5 сантиметра. Посипте з обох боків приправами.
  2. Насипте пшеничне борошно у тарілку з бортиками, окремо збийте маслянку та яйце в неглибокій мисці, посоліть. Потім змішайте кукурудзяне борошно і приправи в іншій посудині.
  3. Спершу обваляйте скибочки помідорів у пшеничному борошні, струсивши надлишки. Потім занурте у яєчну суміш та обваляйте у кукурудзяному борошні з приправою.
  4. Налийте олію у велику сковорідку. Нагрійте на середньому вогні. Коли олія нагріється, обсмажте помідори партіями до золотистого кольору з обох боків, по 2-3 хвилини з кожного боку.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору