ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гарбуз із часником у сметані

Гарбуз із часником, тушкований у сметані, можна приготувати за короткий час, а потім насолоджуватися на вечерю. Спробуйте приготувати.

Найпростіше, що можна приготувати з гарбуза, це потушкувати його. Але не просто, а в соусі на основі сметани із часником і зеленню. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 180 г сметани 20%
  • 3 шт. зубчики часнику
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • 7 гілочок кропу
  • 5 гілочок петрушки
  • 4 г солі
  • 1 г чорного меленого перцю
  • 30 мл соняшникової рафінованої олії
  • 50 мл води

Приготування:

  1. Почистіть і подрібніть часник. Зелень петрушки та кропу помийте й дрібно наріжте. До сметани додайте подрібнену зелень, часник і мелену паприку. Усе добре перемішайте.
  2. Гарбуз почистіть і наріжте кубиками з боком приблизно 1,5 сантиметрів. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть гарбуз і обсмажте на середньому вогні до рум’яної скоринки, періодично помішуючи, 8-10 хвилин.
  3. Додайте сметанний соус і перемішайте. Влийте води, посоліть, поперчіть до смаку та знову перемішайте. Накрийте сковороду кришкою й готуйте гарбуз на малому вогні ще 5-6 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору