Гарбуз із часником, тушкований у сметані, можна приготувати за короткий час, а потім насолоджуватися на вечерю. Спробуйте приготувати.
Найпростіше, що можна приготувати з гарбуза, це потушкувати його. Але не просто, а в соусі на основі сметани із часником і зеленню. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 180 г сметани 20%
- 3 шт. зубчики часнику
- 1 ч. л. меленої паприки
- 7 гілочок кропу
- 5 гілочок петрушки
- 4 г солі
- 1 г чорного меленого перцю
- 30 мл соняшникової рафінованої олії
- 50 мл води
Приготування:
- Почистіть і подрібніть часник. Зелень петрушки та кропу помийте й дрібно наріжте. До сметани додайте подрібнену зелень, часник і мелену паприку. Усе добре перемішайте.
- Гарбуз почистіть і наріжте кубиками з боком приблизно 1,5 сантиметрів. На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть гарбуз і обсмажте на середньому вогні до рум’яної скоринки, періодично помішуючи, 8-10 хвилин.
- Додайте сметанний соус і перемішайте. Влийте води, посоліть, поперчіть до смаку та знову перемішайте. Накрийте сковороду кришкою й готуйте гарбуз на малому вогні ще 5-6 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.