ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте крабові палички в клярі

Крабові палички в клярі – бюджетний і універсальний перекус. Спробуйте приготувати.

Крабові палички в клярі – це проста, але смачна страва, яку подають як закуску або гарячу страву до пива чи святкового столу. Соковиті крабові палички занурюють у ніжний кляр, щоб тісто стало повітряним і хрустким. Потім їх обсмажують до золотистої скоринки. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 15 крабових паличок
  • 2 курячі яйця
  • 3 ст. л. пшеничного борошна
  • 5 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Крабові палички витягніть з плівки.
  2. Пересипте борошно у миску, посоліть, поперчіть і перемішайте. Окремо збийте яйця до однорідності.
  3. У третю миску висипте панірувальні сухарі, а у сковороді розігрійте олію.
  4. Крабові палички обваляйте у борошні з усіх боків, потім занурте у яєчну суміш і добре обваляйте у сухарях.
  5. Смажте в олії по 1-2 хвилини з кожного боку. Готову закуску викладіть на паперові рушники.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору