Крабові палички в клярі – бюджетний і універсальний перекус. Спробуйте приготувати.
Крабові палички в клярі – це проста, але смачна страва, яку подають як закуску або гарячу страву до пива чи святкового столу. Соковиті крабові палички занурюють у ніжний кляр, щоб тісто стало повітряним і хрустким. Потім їх обсмажують до золотистої скоринки. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 15 крабових паличок
- 2 курячі яйця
- 3 ст. л. пшеничного борошна
- 5 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль, перець
Приготування:
- Крабові палички витягніть з плівки.
- Пересипте борошно у миску, посоліть, поперчіть і перемішайте. Окремо збийте яйця до однорідності.
- У третю миску висипте панірувальні сухарі, а у сковороді розігрійте олію.
- Крабові палички обваляйте у борошні з усіх боків, потім занурте у яєчну суміш і добре обваляйте у сухарях.
- Смажте в олії по 1-2 хвилини з кожного боку. Готову закуску викладіть на паперові рушники.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.