Цибулеві чипси із сиром стануть чудовою альтернативою звичним магазинним снекам. Спробуйте приготувати.
Коли хочеться чогось простого, але ефектного, цибулеві чипси із сиром стануть саме тією закускою, яка здивує всіх за столом. Тонкі кільця цибулі, запечені під розплавленим сиром до хрускоту, перетворюються на ароматні снеки із золотистою скоринкою та легкою солодкістю всередині. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Інгредієнти:
- 3 ріпчастих цибулини
- 120 г твердого сиру
- 50 г пармезану
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 1 ч. л. копченої паприки
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Кілька головок цибулі очистіть від лушпиння, наріжте максимально тонкими кільцями.
- Голландський сир подрібніть на тертці з великим полотном, а пармезан натріть на дрібній тертці.
- Застеліть деко пергаментним папером, зверху викладіть кільця цибулі.
- Посоліть страву за смаком, але враховуйте, що сир також солоний.
- Посипте цибулеві кільця сушеним часником, чорним меленим перцем, копченою паприкою і тертим пармезаном.
- Потім рясно присипте все тертим голландським сиром.
- Поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте цибулеві чипси протягом 20 хвилин. Коли твердий сир розплавиться і підрум’яниться, акуратно дістаньте деко з духовки і повністю охолодіть закуску.
- Після остигання цибулеві чипси стануть хрусткими. Наріжте їх ножем на порційні шматочки і подавайте як закуску з улюбленим соусом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.