Гарбузяники – найпростіше і найсмачніше, що можна приготувати з цього овочу. Пропонуємо рецепт.
Гарбузяники – це ніжні, ароматні оладки з натертого гарбуза, які просто тануть у роті. Їх можна як запекти, так і посмажити. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кілограм гарбуза
- 4 курячі яйця
- 8 ст. л. борошна
- 2 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець, орегано за смаком
Приготування:
- Гарбуз почистіть, приберіть насіння та крупно натріть.
- Додайте до гарбуза яйця, сіль, перець і орегано. Перемішайте суміш.
- Частинами додайте борошно та гарно все змішайте.
- На сковороді розігрійте олію. Викладіть тісто ложкою, формуючи деруни.
- Смажте гарбузяники з обох боків по 2-3 хвилини. Подавайте гарячими з улюбленим соусом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.