ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гарбузяники

Гарбузяники – найпростіше і найсмачніше, що можна приготувати з цього овочу. Пропонуємо рецепт.

Гарбузяники – це ніжні, ароматні оладки з натертого гарбуза, які просто тануть у роті. Їх можна як запекти, так і посмажити. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм гарбуза
  • 4 курячі яйця
  • 8 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • сіль, перець, орегано за смаком

Приготування: 

  1. Гарбуз почистіть, приберіть насіння та крупно натріть.
  2. Додайте до гарбуза яйця, сіль, перець і орегано. Перемішайте суміш.
  3. Частинами додайте борошно та гарно все змішайте.
  4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть тісто ложкою, формуючи деруни.
  5. Смажте гарбузяники з обох боків по 2-3 хвилини. Подавайте гарячими з улюбленим соусом.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору