Хочеться чогось гостренько-солодкого? Приготуйте закуску з перцем чилі та медом.
Гострий перець чилі з медом – рецепт, який точно варто додати до свого списку найсмачніших закусок. Він може слугувати самостійною стравою, а може стати виразною добавкою до соусів, м’яса чи навіть піци. Інформатор розповідає, як приготувати.
Інгредієнти:
- 320 г червоного перцю чилі
- 120 г червоної цибулі
- 100 г часнику
- 500 г меду
- гілочку чебрецю
- сіль за смаком
Приготування:
- Промийте перець під проточною водою і просушіть впродовж години.
- Наріжте гострий перець кружальцями, цибулю – соломкою, а часник подрібніть, з чебрецю обірвіть дрібні листочки.
- Помістіть все у підготовлену банку, залийте медом і додайте сіль. Накрийте марлею та нещільно кришкою. Потавте на кухні (але не на сонці) на 2 тижні. Щодня перемішуйте вміст.
- Через 2 тижні перекладіть все у нову банку, щільно закрийте й поставте у холодильник.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.