ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: заваріть каву з медом і корицею

Зробіть різноманітнішою свою ранкову каву. Маємо цікавий рецепт.

У листопаді, коли надворі сиро й прохолодно, чашка кави з медом і корицею – це простий спосіб зігрітися та приділити час собі. Кавовий напій виходить ароматним, м’яким і водночас корисним – завдяки меду та спеціям. Інформатор розповідає рецепт.

Інградієнти:

  • 150 мл води
  • 1 чайна ложка меленої кави
  • 100 мл молока
  • 1 чайна ложка меду
  • чверть чайної ложки меленої кориці
  • чорний перець за смаком

Приготування: 

  1. Приготуйте напій звичним способом – у турці, кавомашині або френч-пресі.
  2. У гарячу каву всипте корицю, можна додати дрібку перцю для зігріваючого ефекту.
  3. Коли напій трохи охолоне, додайте ложку меду.
  4. За бажання додайте трохи теплого молока – отримаєте ніжну, ароматну каву, що пахне затишком.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору