Зробіть різноманітнішою свою ранкову каву. Маємо цікавий рецепт.
У листопаді, коли надворі сиро й прохолодно, чашка кави з медом і корицею – це простий спосіб зігрітися та приділити час собі. Кавовий напій виходить ароматним, м’яким і водночас корисним – завдяки меду та спеціям. Інформатор розповідає рецепт.
Інградієнти:
- 150 мл води
- 1 чайна ложка меленої кави
- 100 мл молока
- 1 чайна ложка меду
- чверть чайної ложки меленої кориці
- чорний перець за смаком
Приготування:
- Приготуйте напій звичним способом – у турці, кавомашині або френч-пресі.
- У гарячу каву всипте корицю, можна додати дрібку перцю для зігріваючого ефекту.
- Коли напій трохи охолоне, додайте ложку меду.
- За бажання додайте трохи теплого молока – отримаєте ніжну, ароматну каву, що пахне затишком.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.