Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте креветки в кокосово-медовій глазурі

Потіште себе особливо приготованими креветками. Маємо рецепт.

Креветки з кокосово-медовою глазур’ю, чорним перцем і лимоном мають легкий терпко-солодкий смак. Це чудова закуска з креветок, яку можна подати з рисом або локшиною на вечерю. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Змішайте кокосову стружку та панірувальні сухарі в одній мисці. В іншій мисці збийте яйця. У третій мисці змішайте борошно із сіллю та перцем.
  2. Обваляйте кожну очищену креветку спочатку в борошні, потім занурте в збиті яйця, а насамкінець – у суміш кокосової стружки та сухарів.
  3. Розігрійте олію в сковороді або фритюрі та смажте креветки партіями до золотистої скоринки.
  4. В окремій каструлі розтопіть мед, додайте лимонний сік, цедру та трохи чорного перцю. Нагрівайте на повільному вогні, помішуючи, доки соус не стане однорідним.
  5. Подавайте гарячі креветки з медовим соусом

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.