Страва, яка поєднує у собі безліч смаків та корисних продуктів. Приготуйте рис із креветками та овочами.
Рис із креветками та овочами – це легка, ароматна страва, у якій ніжні соковиті креветки поєднуються з м’якими овочами та розсипчастим рисом. Овочі додають свіжості, а спеції підкреслюють природний смак морепродуктів. У результаті виходить збалансована, яскрава та ситна страва, яка смакує як у повсякденному меню, так і на особливу вечерю. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 350 г рису
- 300 г очищених креветок
- 150 г води
- 150 г зеленого горошку
- 70 г вершкового масла
- 3 морквини
- 1 болгарський перець
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л. соєвого соусу
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Болгарський перець розріжте навпіл, почистьте від насіння та подрібніть. Моркву наріжте тонкими кружальцями.
- У глибокій сковороді або каструлі розтопіть вершкове масло, додайте моркву, болгарський перець і обсмажте до золотистого кольору. Всипте зелений горошок, видавіть часник і готуйте, помішуючи, 2-3 хвилини.
- Додайте креветки та все обсмажте.
- Додайте до страви промитий рис, соєвий соус, перець, сіль та трішки гарячої води.
- Накрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.