Ніжне м’ясо у поєднанні з грибами створить ситну та смачну страву. Спробуйте приготувати.
Делікатність курятини ідеально поєднується з начинкою на основі грибів, моркви та цибулі. Щоб приготувати смачні крученики, необхідно спочатку гарненько відбити скибочки курки, аби вони стали тоншими й м’якшими, потім нафарширувати їх начинкою, обсмажити, залити соусом і запекти. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе
- 200 г печериць
- 1 ріпчаста цибулина
- 1 морквина
- 1 ст. л. борошна
- 2 ст. л. сметани 15%
- 2 склянки води
- сіль, перець, приправа до курки за смаком
Приготування:
- Куряче філе наріжте пластинами й відбийте з обох боків. Посоліть, поперчіть і посипте приправою для курки.
- Гриби дрібно поріжте й обсмажте на олії до напівготовності. Додайте нарізану цибулю, натерту моркву, посоліть і готуйте, помішуючи, 5 хвилин. Дайте начинці трохи охолонути.
- На один край кожного шматочка м’яса покладіть начинку й згорніть рулетиками. Розігрійте сковороду з олією і викладіть на неї рулетики швом донизу. Обсмажте з двох боків до золотистого кольору. Потім перекладіть їх у форму для запікання.
- Для соусу змішайте борошно, сметану і воду. Додайте сіль, приправи за смаком та перемішайте до однорідної маси. Залийте нею крученики й накрийте фольгою.
- Форму помістіть у духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Подавайте готові крученики з гарніром.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.