Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте легкий суп із хека

Приготуйте ароматний суп з хека. Він смакуватиме всім любителям риби та легкості.

Суп із хека – це легка та ніжна перша страва з м’яким рибним ароматом. Хек швидко вариться, завдяки чому бульйон виходить прозорим і делікатним. До нього додають картоплю, моркву, цибулю та зелень, що робить смак більш насиченим і домашнім. Такий суп добре смакує як теплий обід і підходить для дієтичного харчування. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Почистьте картоплю, моркву та цибулю.
  2. Хека очистьте від луски, вийміть нутрощі, обріжте плавці. Промийте рибу під проточною водою та поріжте невеликими шматочками.
  3. Налийте в каструлю воду. Моркву наріжте кружальцями та покладіть у ємність.
  4. Наріжте цибулю кубиками та додайте у воду за 15 хвилин після моркви. Ще через 5 хвилин додайте рибу. Поставте все варитися на середньому вогні.
  5. Розріжте картоплю на 4-6 частин і відправте в суп. Посоліть, поперчіть, за бажанням додайте приправу для риби.
  6. Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь до мінімального та варіть, доки овочі стануть м’якими.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.