ВЛАДА

Чотири депутати міської ради Переяслава склали повноваження. Їх залишилося 22

На третій сесії Переяславської міської ради чотири депутати склали повноваження. Вперше засідання відбулося у залі адмінбудівлі РДА та виконавчого апарату райради, а не в залі засідань міської ради.

У вівторок, 24 листопада, відбулася позачергова третя сесія міської ради. У ній взяли участь 23 депутати із 26 обраних. Інформатор повідомляє про це, посилаючись на офіційний сайт міськради.

Олександр  Якуба та Сергій  Кузьменко склали повноваження через перехід на посаду старост у селах Гайшин та Дем’янці відповідно. Анатолій  Фесенко приймає посаду першого заступника з питань діяльності виконавчих органів рад. Тарас Костін став депутатом Київської обласної ради. Перші троє згаданих – представники політичної партії «Слуга Народу», останній з «Європейської Солідарності».

Замінять цих депутатів наступні за списком кандидати із партій. Конкретні імена незабаром повідомить територіальна виборча комісія, а допоки працюватимуть 22 депутати.

Загалом на сесії розглянули вісім питань, серед яких чотири стосувалися депутатів, котрі складають повноваження. Серед інших тем були:

  • внесення змін до Міської програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік;
  • внесення змін до рішення Переяславської міської ради від 19.12.2019 року «Про бюджет міста Переяслава на 2020 рік»;
  • затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік;
  • розгляд питання щодо використання території колишнього військового містечка №4.

Юлія Кравченко

Нагору