ЖИТТЯ

Хочу знати все про Переяслав: які спільноти читати у Facebook

Однією за найпопулярніших соціальних мереж у всьому світі є Facebook. Там можна знайти багато як інформативного, так і розважального контенту. Спільноти орієнтуються на людей певних кіл – спільних захоплень, інтересів, а є й такі, що звужуються до локацій – країн, районів, шкіл, міст. Переяслав не є винятком.

Інформатор рекомендує низку сторінок на Facebook, завдяки яким жителі будуть знати більше про своє місто.

Спільнота, учасниками якої є свідомі люди, небайдужі до суспільнозначущих проблем в Україні та місті. Тут публікують думки, погляди і коментарі, оригінальні фото і відеосюжети про проблеми сьогодення, про українську політику, життя Переяслава.

Мета цієї спільноти – залучення містян до обговорення та висловлення свого бачення для вирішення важливих місцевих проблем; інформування одне одного про події, зміни та досягнення міста. Адміністратори запевняють, що поширюють лише перевірену інформацію.

Спільнота створена для ознайомлення громади з оперативними новинами міста Переяслава та області.

Завітавши до цієї спільноти, ви отримаєте оперативну, достовірну і цікаву інформацію про туристичне життя Переяслава і не тільки.

Спільнота міської газети «Діловий Переяслав».

«Вісник Переяславщини» – міськрайонна газета Переяславщини. Виходить з 7 жовтня 1925 року. Це її публічна сторінка, де висловитися можуть всі читачі.

Тут є все про місто та людей, які у ньому мешкають. Історії успіху, корисний досвід та багато іншого. Це фейсбук-сторінка сайту редакції “Вісника Переяславщини”.

Спільнота має культурне спрямування. Тут висвітлюють актуальні новини міського відділу культури та туризму.

Якщо ви хочете прорекламувати своє підприємство, інтернет-магазин, поширити інформацію про послуги, які надаєте, або щось продати, публікуйте тут свої оголошення. Це безкоштовно.

Спільнота з живим спілкуванням. Тут ви можете опублікувати і знайти будь-яку інформацію.

Учасниками цієї спільноти є керівники служб та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста, люди, не байдужі до благоустрою Переяслава. Тут є можливість публікувати думки, погляди, пропозиції, коментарі, зауваження в письмовому вигляді, а також фото та відеофакти.

І не забувайте підписуватися на сторінки Інформатора у соцмережах. Ми маємо групу та сторінку у Facebook, канали у Telegram та Viber, а також дуже атмосферну сторінку в Instagram.

Юлія Кравченко

Нагору