Переяслав Перейти на сайт

Олександра Склярова обрали головою Київської обласної ради не без скандалу

За нього проголосували 44 депутати із 84 обраних. Представники двох партій покинули залу засідань.

За Олександра Склярова проголосували депутати від політичних партій “Слуга народу”, “Всеукраїнське об’єднання”, “Батьківщина” та «Опозиційна платформа – за життя”. Представники політичних партій “Європейська солідарність” та “За майбутнє” участі в голосуванні не брали. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Київської обласної ради.

Голова Київської обласної організації політичної партії “За майбутнє” Ярослав Москаленко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів голови обласної ради через незгоду з процедурою голосування – за кандидатів мали голосувати почергово. Тобто у бюлетені зазначено прізвище лише одного кандидата. Першим розпочали голосувати за Олександра Склярова, кандидатуру якого висунула політична партія “Слуга народу”. І за результатами підрахунку він отримав 44 голоси.

Після цього партії “За майбутнє” і “Європейська солідарність” залишили залу, було оголошено перерву. Олександр Скляров склав присягу та зазначив, що сподівається на плідну співпрацю з усіма фракціями, представленими в обласній раді.

Біографічна довідка Олександра Склярова

Оксана Симоненко