Переяслав Перейти на сайт

Прояви фантазію – отримай гроші: новий конкурс в університеті Переяслава

Університет імені Григорія Сковороди постійно влаштовує цікаві та корисні віртуальні конкурси для студентів. Цього разу слід придумати слоган пов’язаний з філософом Сковородою та університетом.

Суть конкурсу “Купюра зі Сковородою за слоган, придуманий тобою” полягає в тому, що необхідно вигадати оригінальний короткий римований вислів, пов’язаний із Григорієм Сковородою та переяславським університетом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт університету ім. Григорія Сковороди.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити реєстраційну форму для подачі ідей.  Прийом заявок триває з 26 листопада до 3 грудня.

Обиратимуть кращі варіанти ректор університету Віктор Коцур, очільниця ІТ-лінгвістичного “Проєкту Р.І.Д.” Іванка Світляр та керівниця відділу PR-технологій та зв’язків із громадськістю Оксана Луцик.

Нагадаємо, нещодавно Інформатор писав про те, як відзначатимуть 298-річчя від дня народження Григорія Сковороди у переяславському університеті. Програма буде і в онлайн-форматі.

Оксана Симоненко