ЖИТТЯ

Готуємося до Нового року: мандарини в білому шоколаді на десерт

Страва ідеально підійде для новорічного столу. Це – смачний десерт з мандаринками і ніжним кремом з білого шоколаду.

Інформатор допоможе зробити ваші свята особливими.

Інгредієнти на 4-5 порцій:

  • 200 г білого шоколаду
  • 150 г вершків 20% жирності
  • 250 г натурального несолодкого йогурту без додатків
  • 6-7 мандарин без кісточок 
  • чорний шоколад або горішки.

Приготування:

  1. Викладіть поламаний шоколад в невелику каструлю, влийте вершки. Поставте каструлю на маленький вогонь, і помішуючи, повністю розтопіть шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно. 
  2. Вистудіть повністю розтоплений шоколад та вершки. Додайте несолодкий натуральний йогурт і перемішайте віничком до однорідності. Готовий крем помістіть на 1-2 години в холодильник, щоб він схопився.
  3. Тепер підготуйте мандаринки. Очистіть дольки мандаринок від прожилок та заповніть почергово десертний посуд кремом і дольками мандаринів. Зверху посипте тертим шоколадом або горішками. Десерт подавайте охолодженим.

Оксана Симоненко

Нагору