Страва ідеально підійде для новорічного столу. Це – смачний десерт з мандаринками і ніжним кремом з білого шоколаду.
Інформатор допоможе зробити ваші свята особливими.
Інгредієнти на 4-5 порцій:
- 200 г білого шоколаду
- 150 г вершків 20% жирності
- 250 г натурального несолодкого йогурту без додатків
- 6-7 мандарин без кісточок
- чорний шоколад або горішки.
Приготування:
- Викладіть поламаний шоколад в невелику каструлю, влийте вершки. Поставте каструлю на маленький вогонь, і помішуючи, повністю розтопіть шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно.
- Вистудіть повністю розтоплений шоколад та вершки. Додайте несолодкий натуральний йогурт і перемішайте віничком до однорідності. Готовий крем помістіть на 1-2 години в холодильник, щоб він схопився.
- Тепер підготуйте мандаринки. Очистіть дольки мандаринок від прожилок та заповніть почергово десертний посуд кремом і дольками мандаринів. Зверху посипте тертим шоколадом або горішками. Десерт подавайте охолодженим.
Оксана Симоненко