Інформатор Переяслав

ГРОШІ

У школі в Студениках оновлюється їдальня, завезли обладнання майже на мільйон гривень

В опорну школи Студениківської ОТГ нещодавно завезли обладнання, яке сприятиме безпечності і якості харчування дітей. Повний комплекс кухонних атрибутів школа отримала завдяки виконаній умові – відремонтоване приміщення.

Марія Лях, голова ОТГ, розповіла, що оснащення їдальні перевершило всі очікування. Отримали холодильні вітрини і три стійки для роздачі страв, великий холодильник, морозильну камеру, овочерізку, картоплечистку, тістомісильну машину, м’ясорубку, пароконвектомат, посудомийну машину, електросковорідку, фільтри для води, мийки, столи і ще багато необхідного оснащення. Як зазначила Лях, загалом отримали 33 одиниці оснащення. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Студениківської ОТГ у Facebook.

“Щиро вдячні Київській обласній адміністрації та обласній раді, Департаменту освіти і науки та його директору Жанні Жоржівні Осипенко за віру у наш опорний заклад та допомогу у отриманні повного комплексу кухонного обладнання. Однією із умов отримання обладнання – був ремонт приміщення. У вересні цього року ми завершили перекриття даху школи та їдальні і тому найближчим часом можемо перейти до ремонту приміщення кухні, тому ми не підведемо. Вартість обладнання доходить до мільйона, а ми його отримали як можливість для покращення харчування учнів опорної школи», – резюмувала Марія Лях. 

Раніше Інформатор повідомляв про ремонт садочка у селі Переяславське. Воно входить до Студениківської ОТГ. 

Юлія Кравченко

Нагору