Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Обрали голову Бориспільської районної ради

Сьогодні, 3 грудня, відбулася перша сесія Бориспільської районної ради. Переяслав після останніх місцевих виборів також є частиною Бориспільського району. Тож рішення ради можуть впливати і на нас.

Головою ради обрали Антона Мотрича від партії “Слуга Народу”. За нього проголосували 29 депутатів із 42. Його конкурента Віталія Гордієнка від ВО “Свобода” підтримали 13 депутатів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Бориспільської районної ради.

Антон Мотрич народився 9 березня 1986 р. в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. Має вищу освіту: в 2008 р. отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста в Київському Національному університеті внутрішніх справ України. У 2010 р. закінчив Академію управління Міністерства внутрішніх справ України та здобув освітній рівень магістра за тією ж спеціальністю. Розпочав трудову діяльність у 2008 р. у ТОВ «Українська продовольча компанія» на посаді юриста. З 2009-го  обіймав посаду радника голови Бориспільської районної ради з питань юридичного забезпечення. З 1 лютого 2016 року – керуючий справами Бориспільської районної ради. Одружений.

Заступником голови ради вже на п’яту каденцію поспіль обрали Івана Недогибченка із партії “Наш край”. За нього проголосували 29 депутатів.

Також на сесії затвердили перелік постійних комісій та їхніх голів. 8 грудня відбудеться друге засідання цієї сесії.

Нещодавно ми писали про новий склад депутатів Переяславської міської ради. 2 грудня замінили чотирьох обранців, які достроково склали повноваження.

Юлія Кравченко

Нагору