ЖИТТЯ

“Повір у себе, і у тебе повірять інші”: у Переяславі влаштували творчий конкурс для дітей з інвалідністю

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Заходи, які проходять з нагоди цього дня, спрямовані на інтеграцію людей з інвалідністю у суспільство, особливо це стосується дітей.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Переяславської міської ради (МЦСССДМ) організував конкурс творчих робіт “Повір у себе, і у тебе повірять інші”. У зв’язку з карантинними обмеженнями він відбувався онлайн. Свої роботи  надали 15 учасників. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Юлію Ляльку, заступницю директора МЦСССДМ.

У відеоролику, який змонтував Дмитро Кусай, представлені роботи дітей, виконані у різних техніках: вироби з бісеру, вишивки, малюнки, аплікації, гравюри, картини, м’які іграшки та багато іншого. Загалом виставка дитячої творчості налічувала близько 100 робіт.  Усі учасники нагороджені грамотами за участь у конкурсі.

Нагадаємо, що у Переяславі проходить ще багато творчих конкурсів.  Зокрема, про один із таких Інформатор писав раніше. Йдеться про флешмоб до річниці написання “Заповіту” Шевченка в нашому місті.

Оксана Симоненко

Нагору