ЖИТТЯ

До Переяслава приїде народна депутатка Яна Зінкевич

У переяславському університеті відбудеться зустріч з народною депутаткою в рамках проєкту “Політичні студії”. Обговорюватимуть питання української державності під час пандемії та інших проблем 2020 року.

На зустріч запросили народну депутатку Яну Зінкевич. Відбудеться цей захід 7 грудня об 11:00 в залі засідань ректорату (106 аудиторія). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету.

Яна Зінкевич – медик-доброволець та командирка Медичного батальйону «Госпітальєри», голова Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань правового статусу ветеранів війни, секретарка Комітету, голова підкомітету з питань військової медицини.

Крім неї, в дискусії візьмуть участь аспіранти, студенти, викладачі та люди, котрі цікавляться політикою та мають активну життєву позицію. Зустріч відбудеться за ініціативи кафедри політології факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій університету.

Раніше ми писали про спецкурси для педагогів, які проводитимуться в переяславському університеті. На них навчатимуть працювати з цифровими технологіями.

Юлія Кравченко

Нагору