ЖИТТЯ

В університеті Переяслава педагогів навчатимуть працювати з цифровими технологіями

У процесі навчання на цих курсах ви можете дізнатися багато цікавого і корисного. А також отримаєте сертифікат.

Кафедра цифрових технологій навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує працівників закладів освіти зареєструватися на третій модуль курсів підвищення кваліфікації “Цифрові технології в дистанційному навчанні”. Він проходитиме за допомогою сервісу Google Classroom. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт університету.

Після 30-годинного онлайн-курсу кожен учасник отримає сертифікат про підвищення кваліфікації (як в електронний, так і друкований). Під час курсу будуть надані науково-педагогічні програми (зокрема, TechSmith Snagit і Mindjet MindManager), онлайн-сервіси Google (Docs, Sheets, Slides, Drawings, Calendar, Forms, Drive, Gmail) та засоби організації занять у відеорежимі (Zoom, Skype, Microsoft Teams, CISCI Webex, Google Duo, Google Meet та інші) для реалізації процесу проходження онлайн-курсу.

Триватиме курс із 14 до 18 грудня. Вартість – 400 гривень.

До 12 грудня можна зареєструватися зручним способом: за QR-кодом, посиланням або за номером телефону: (093) 806-84-58; (066) 227-64-37 (Борис Вікторович Шевчук, доцент кафедри цифрових технологій навчання). Учасникам обов’язково слід мати обліковий запис Google (Gmail).

Нагадаємо, зараз в університеті триває студентська сесія. Інформатор писав про враження від неї здобувачів освіти.

Оксана Симоненко

Нагору