ЖИТТЯ

У лікарні Переяслава суттєво зменшилася кількість пацієнтів з коронавірусом

Станом на ранок 4 грудня на стаціонарному лікуванні в Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ перебуває 104 пацієнти. 96 із них хворіють на коронавірус. Це на 23 особи менше, ніж було два дні тому.

У 96 пацієнтів стаціонару лабораторно підтвердили захворювання на COVID-19. Серед них – 17 жителів Переяслава та 32 – із сіл нашого району. Решта – хворі з інших районів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

На амбулаторному лікуванні перебуває 285 осіб із підтвердженим діагнозом COVID-19 (194 із Переяслава, 91 із сіл і району). Порівняно зі статистикою за 2 грудня кількість хворих, які лікуються вдома, зменшилася на 5.

За період епідемії у переяславській лікарні від коронавірусу померли 99 людей. Серед них – 9 людей із Переяслава та 14 із сіл району. Тобто протягом останніх двох діб померла одна особа із нашого міста.

Інформатор нагадує, нещодавно у Переяславі на карантин закрили дитсадок «Берізка». Крім того, на дистанційне навчання перейшла ЗОШ №5, а у ЗОШ №7 на “дистанційку” переведені учні 5-11 класів.

Юлія Кравченко

Нагору