ЖИТТЯ

Пісня гурту “Драбадан” із Переяслава лунатиме на “РокРадіо”

Гурт “Драбадан” презентував свою пісню під назвою «Почуття під снігом». Колектив наразі працює над другим альбомом.

З 7 по 9 грудня у прямому ефірі РокРадіо UA триває проєкт “Перший кРОК” – щогодини прем’єра пісні. Ви зможете почути пісню гурту “Драбадан” із Переяслава. Сингл має назву “Почуття під снігом”, як і новий альбом, робота над яким вже завершується. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку РокРадіо UA у Facebook.

“Починаємо поступово показувати козирі. Вашій увазі пісня – “Почуття під снігом”, яка відкриває інтригу однойменного альбому. Наразі ми уже допрацьовуємо наш другий альбом – «Почуття під снігом», у який увійдуть “більш тяжкі” пісні, що буде приємним бонусом для любителів року. За завдання собі ставимо поєднати рок-музику з українськими фольк-мотивами, щоб зробити ще популярнішою нашу українську культуру”, – кажуть музиканти.

Про гурт:

Гурт існує з 2012 року, але спочатку грав винятково в акустичному стилі. На початку 2016 року вирішили зробити щось потужніше і масовіше. Зібрали друзів-музикантів і почали робити перші спроби. Наприкінці 2016-го стали призерами конкурсу “Скарби Київщини”. Тричі брали участь у телепередачі “Фольк music”, постійні учасники фестивалю “Рок-Булава”. Рік тому гурт випустив альбом “Розмаїття почуттів”. (Інф. із сайту rockradioua.onlinе).

Раніше Інформатор писав про тріумф танцювальних колективів із Переяславщини на обласному фестивалі. Детальніше читайте за посиланням.

Оксана Симоненко

Нагору