Інформатор Переяслав

ТРЕШ

У Переяславі 26-річний чоловік влаштував стрілянину

26-річний переяславець декілька разів вистрілив у незнайомця. Той зазнав тілесних ушкоджень.

У неділю, 6 грудня, в Переяславі поблизу одного із магазинів сталася стрілянина. 26-річний житель міста у стані алкогольного сп’яніння кілька разів вистрілив із пістолета у 31-річного незнайомця. Той зазнав ушкоджень грудної клітки та руки. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяслав-Хмельницького відділу поліції.

Як повідомляє Переяслав.City, ця подія трапилася на території ТОВ “Сіміх” (поблизу автовокзалу). З’ясувалося, що перед цим між ними двома раптово виник конфлікт та словесна перепалка. На місце події оперативно прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Поліцейські встановили особу хулігана та затримали його.

Наразі слідчі Переяслав-Хмельницького відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує ув’язнення на строк від трьох до семи років. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, нещодавно на трасі між Переяславом та Борисполем сталася ДТП із трьома автівками. Водій та пасажири однієї із них постраждали. Деталі читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору