ЖИТТЯ

У Ковалині та Студениках горіли житлові будинки

17 грудня у селі Ковалин на вулиці Артюхова та у селі Студеники на провулку Козелецькому зафіксували пожежі: горіли житлові будинки. Найбільшої шкоди вогонь завдав даху будівлі в Ковалині. 

17 грудня о 16:50 районна оперативно-диспетчерська служба отримала виклик про пожежу у селі Студенки. Горіння дерев’яного житлового будинку спецслужби локалізували о 19:28, а остаточно ліквідували о 20:45. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ГУ ДСНС у Київській області. Опалення та освітлення в цьому будинку немає. Зараз з’ясовуються причини пожежі та завдані збитки.

Наслідки пожежі в Студениках

У цей же день о 20:18 до оперативно-диспетчерської служби міста Переяслав надійшло повідомлення про займання житлового будинку в селі Ковалин на вулиці Артюхова. Працювали 6 осіб пожежно-рятувальної частини Переяслава та 6 осіб з військової частини села Дівички. Пожежу локалізували о 21:53, а повністю ліквідували о 23:23. Особливо сильно постраждав дах – вогонь повністю знищив покрівлю. З’ясовуються причини пожежі та завдані збитки.

Кадр з місця пожежі в Ковалині

Нагадаємо, 8 грудня схожа ситуація сталася і в Переяславі. На вулиці Котляревського загорівся житловий будинок. Пожежники виявили, що горить дах будинку, постраждала людина.

Юлія Кравченко

Нагору