Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі відкрили новорічну ялинку: відеорепортаж

Сьогодні, 19 грудня, в День Святого Миколая, у Переяславі на центральній площі Богдана Хмельницького відкрили новорічну ялинку. Міський відділ культури організував святковий концерт з дотриманням карантинних вимог.

Прикрашати ялинку почали ще у вівторок. Офіційне її відкриття було сьогодні, 19 грудня, о 16:00. Приблизно о 16:30 святкова ялинка засяяла: безліч красивих іграшок та яскраві гірлянди зарядили позитивними емоціями жителів міста. Про це повідомляє Інформатор з місця подій.

– Найкращий подарунок нам приніс Святий Миколай. Він подарував нам цю чудову ялинку! Ми віримо, що ця ялинка сьогодні засяє і в кожну сім’ю принесе радість і щастя. Підходить до завершення старий рік, він був надзвичайно хвилюючим. До сих пір на сході йде неоголошена війна, матері оплакують своїх дітей. Не менша проблема, яка спіткала нас у минулому році – пандемія коронавірусу, котра забрала багато життів, принесла негаразди в родини.  Але я радий всіх вас привітати, в першу чергу наших воїнів та медичних працівників, – виступив голова Переяславської ОТГ Вячеслав Саулко.

В образі Святого Миколая був депутат міськради Андрій Іващенко. Він представив родину Легеньких, які подарували місту цю ялинку.

– Ця прекрасна зелена красуня – великий подарунок єдності й добра, який родина Легеньких плекала 40 років. Вони її посадили, вони її поливали. Так само і ми маємо плекати нашу громаду і робити її ще більш ошатнішою, красивішою, – сказав Андрій Іващенко.

Вячеслав Саулко подякував родині Легеньких та вручив їм подарунки від громади. Сім’ю запросили запалити ялинку.

Жителі Переяслава поділилися з Інформатором враженнями про святкову ялинку, а Святий Миколай привітав дітей і дорослих.

Ялинка запалала!

Святий Миколай привітав дітей і дорослих

Зірка нашого міста

Діти радіють

Наша зелена красуна

Вітання від мера

Нагадаємо, у Переяславі почали продавати живі новорічні ялинки. Інформатор дізнався ціни на них.

Юлія Кравченко

Фото та відео: Андрій Дударь

Нагору