ЖИТТЯ

«Біжи = Врятуй»: у Переяславі проведуть благодійний забіг заради хворих дітей

У тяжку ситуацію потрапили переяславські дітлахи Владислав Козоріз та Сергій Кравченко. Вони хворіють, потребують фінансової допомоги.

Владиславу поставили жахливий діагноз – пухлина головного мозку. Не менш тяжку ситуацію переживає й маленький Сергій. Йому діагностували гострий Т-клітинний лімфобластний лейкоз (рак крові). Батьки потребують колосальної підтримки і фінансової допомоги. Про це повідомляє Інформатор.

Історія цих людей мотивувала Сергія Гаценка влаштувати благодійний напівмарафону «БІЖИ = ВРЯТУЙ» (проводитиметься за підтримки Переяславської міської ради). Забіг відбудеться 27 грудня, учасники стартуватимуть біля захисної дамби Дніпра на центральному пляжі. Для участі потрібно зробити благодійний внесок від 200 гривень у сумі на дві картки (тобто від 100 гривень на кожну картку). Після внеску ви маєте підтвердити його скріншотом. Також потрібно вказати ім’я, дату народження і бажану дистанцію для подолання. Для зручності організатори розділили забіг за дистанціями:

  • Hard (21 км), старт о 10:00
  • Medium (10 км) старт об 11:00
  • Lite (5 км) старт об 11:30

Звісно, можна й просто перерахувати кошти і не приймати участі у напівмарафоні. Тим не менш, якщо здоров’я дозволяє зробити це – наважтеся.

Зв’язок та реквізити для перерахунку коштів:

  • 4790 7299 4468 8613 – Буряк Оксана (мама Сергія)
  • 5167 4901 5000 2518 – Люда Козоріз (мама Владислава)

Тел. 063-923-44-05 – Сергій Гаценко (деталі для участі).

Нагадаємо, на вашу допомогу чекає й котик, який нещодавно отримав сильні ушкодження. Жителька Переяслава знайшла породистого сірого кота (ймовірно британський прямовухий) у мікрорайоні Трубайлівка. За її словами, кота збила машина і він в тяжкому стані.

Юлія Кравченко

Нагору