Переяслав Перейти на сайт

У скільки Переяславу обійшлося відкриття новорічної ялинки

Ялинка запалала!

Учора, 19 грудня, у Переяславі відкрили новорічну ялинку. Окрім самої святкової красуні, на центральній площі встановили багато конструкцій з ілюмінацією. У скільки це обійшлося місту?

Послуги з оформлення ялинки та споруд новорічною ілюмінацією та світловою атрибутикою на центральній площі міста надало Київське міське відділення творчої спілки “Асоціація діячів естрадного мистецтва України”. Міському відділу культури та туризму обійшлися вони в 21604 гривні. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Prozorro.

ФОП Соколова Вікторія Сергіївна надала в оренду новорічну ілюмінацію та світлову атрибутику. Це коштувало місту 44303 гривні. Подарункові набори солодощів загалом коштували 20584 гривні: 135 пакунків за 70 гривень, 72 пакунки за 72 гривні, 70 за 85. Звичайно, не всі пакунки подарували саме під час урочистого відкриття ялинки. Їх презентуватимуть діткам і на інших заходах.

Також до Дня Святого Миколая ютуб-канал «ProSlav» підготував два відео концертів. Надавав послуги ФОП Чемерис Олег В’ячеславович. Відділу культури вони обійшлися в 17560 гривень.

Інформатор побував на відкритті ялинки, підготував звідти репортаж. Читайте його та дивіться відео за посиланням.

Віталій Усик