До Нового року залишаються лічені дні. Сім’ї потроху починають задумуватися над тим, що поставити на святковий стіл. Новий рік – не Новий рік без десертів.
“Ялинкові шишки” – простий десерт без випікання, який буде досить доречним на святковому столі. Інформатор розкаже, як його приготувати.
Продукти:
- 160 г кукурудзяних пластівців
- 100 г подрібнених грецьких горіхів
- одна банка згущеного молока “Іриска”
- 2 ст.л. цукрової пудри.
Спосіб приготування:
- Перемішайте кукурудзяні пластівці, подрібнені горіхи і варене згущене молоко.
- Конусоподібні чарки ємністю 70-80 мл змочіть всередині водою і помістіть в кожну чайною ложкою отриману суміш, злегка її утрамбовуючи.
- Відправте десерт в холодильник на 3 години.
- Після трьох годин акуратно дістаньте готові “шишки” з чарок, перевернувши їх вниз і допомагаючи ножем.
- Десерт викладіть на тарілку і посипте цукровою пудрою через ситечко.
Юлія Кравченко