ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: в головному матчі вікенду зустрінуться “Кристал” та “Дружба”

Двома турами у вихідні продовжиться чемпіонат Переяславщини з футзалу. Хто з ким гратиме?

П’ятий та шостий тури чемпіонату Переяславщини з футзалу відбудуться 26 та 27 грудня відповідно. Матчі, як завжди, проходитимуть в спортзалі переяславського університету. Однак через карантинні обмеження вболівальників на них не впускатимуть. Про це повідомляє Інформатор.

У суботу, 26 грудня, зіграють такі матчі:

Група А: “Матадор” (Переяслав) – Капустинці (Яготинщина), Вовчків – Велика Каратуль, “Переяслав” – Демки (Черкащина), BOSS – Циблі. Група Б: “Дніпро” (Дівички) – “Матадор-2”, “Дружба” (Згурівка) – “Церера” (Студениківська ОТГ), “Кристал” (Яготин) – Гайшин, “Солонці STAR” – “Солонці”. У цьому турі зацікавлює протистояння двох переяславських команд: основного та ветеранського складу “Солонців”. Чи продовжить “Матадор-2” свою серію невдач (два програші поспіль) із “Дніпром”? Чи нав’яже Гайшин боротьбу лідеру із Яготина.

У неділю, 27 грудня, зустрінуться:

Група А: Демки – “Матадор”, Велика Каратуль – BOSS, Капустинці – Вовчків, “Амер” (Пологи-Чобітьки) – “Переяслав”. Група Б: “Церера” – “Дніпро”, “Матадор-2” – “Солонці STAR”, “Кристал” – “Дружба”, Гайшин – “Солонці”. Топматч цього ігрового дня проведуть “Дружба” та “Кристал”, які після чотирьох турів не втрачали очок. Також варто звернути увагу на протистояння Великої Каратулі та BOSS.

Нагадаємо, що цього тижня, представники команд, які беруть участь в чемпіонаті з футзалу, прийняли рішення змінити формат його проведення. Плей-оф, як планувалося спочатку, не буде – учасників після першого кола розділять на дві ліги.

Віталій Усик

Нагору