Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Де на Переяславщині до кінця року не буде світла

З 26 до 30 грудня в деяких селах Переяславщини може не бути світла. Відключать його у зв’язку з чисткою ліній електропередач з 8:30 до 16:30.

Світло відключать у зв’язку із плановою розчисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

26 грудня електропостачання може не бути у Циблях (вулиці Юнатів, Бойка-Павлова, Рибальська, Радянська, Садова) та Строковій (вулиця Перемоги та Колгоспна). 27 грудня електроенергії ймовірно не буде у селі Строкова (вулиця Шкільна) та Дем’янцях (вулиця Леніна). 28 грудня світло планують відключити в селі Соснова (вулиця Космонавтів та Гагаріна) та у Ковалині (вулиці Садова, Шевченка та Молодіжна). 29 грудня електроенергії не буде в селі Циблі (Юнатів, Молодіжна, Польова, Шевченка, Радянська, Дружби) та у Дем’янцях (вулиці Леніна, Шкільна та Кучеренка). 30 грудня світло можуть відключити у Ковалині (вулиці Новомирська, Садова, Молодіжна, Шкільна).

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили пункт обігріву. Де він розміщується та які послуги надає, читайте у нашій публікації.

Юлія Кравченко

Нагору