ЖИТТЯ

У Переяславі змогли зібрати кошти для порятунку кота. Тепер у нього є хазяйка та ім’я

19 грудня ми публікували інформацію про кота, якого жителька Переяслава знайшла в мікрорайоні Трубайлівка. Тваринка була в тяжкому стані, але зараз почуває себе значно краще. Все завдяки небайдужим переяславцям.

Необхідну суму в розмірі двох тисяч гривень жителі міста зібрали досить швидко, приблизно за добу. Лікарі-ветеринари з іншого міста зробили котику рентген, а потім стало відомо, що, окрім перелому лапи, в тваринки ще й досить серйозна травма тазової кістки. Про це повідомляє Інформатор.

Зараз у котика з’явилася господарка. Людмила Сахоненко (та сама жінка, яка знайшла і врятувала тваринку) залишила кота в себе. Тепер він має ім’я Барсік, відгукується на нього. Барсіку потрібне довготривале лікування, станом на сьогодні за ним спостерігають лікарі з ветклініки “Айболіт”, він приймає курс медикаментів. Але фінансової допомоги він більше не потребує, хазяйка пояснила, що впорається самотужки.

Тепер кіт має домівку

Щелепа майже загоїлася

Барсік почувається краще

Нагадаємо, у тяжку ситуацію потрапили переяславські дітлахи Владислав Козоріз та Сергій Кравченко. Вони хворіють, потребують фінансової допомоги. 27 грудня пройде благодійний забіг, кошти з якого витратять на допомогу цим дітям.

Юлія Кравченко

Нагору