ЖИТТЯ

У Козлові з’явиться “Місто дітей”: уже розчистили територію для нього та завезли будматеріали

Наприкінці минулого року житель Козлову Студениківської ТГ Роман Турутя ініціював створення у селі невеличкого містечка для дітей. Цю ідею підтримала влада, і ось вона почала втілюватися в життя.

Комунальне підприємство Студениківської ОТГ вже розчистило територію для “Міста дітей” поблизу Козлівського сільського клубу, зрізало аварійні дерева та гілки. Також завезли дошки для будиночків, проте вони мають дещо просохнути, щоб почати з ними працювати. Про це Роман Турутя написав на Facebook-сторінці “Місто дітей” 4 січня, повідомляє Інформатор.

Сам ініціатор проєкту й працюватиме над будиночками, оскільки має власну столярну майстерню. Фінансує все це Студениківська ТГ.

“Це буде маленьке містечко з будиночком на старому в’язі, вулиця з трьох-чотирьох дерев’яних тематичних будиночків, місце для малечі та їх мам. Потрібна буде допомога від всіх небайдужих, будемо прибирати територію, садити дерева тощо. Все це робитимемо на організованих толоках, дати яких оголошуватиму завчасно. Навіщо мені це потрібно? Я хочу дати дітям те, чого сам не мав і про що мріяв. Зараз нам це під силу”, – написав Роман Турутя.

Тут буде “Місто дітей”

Матеріали вже завезли

Інформатор раніше писав про цю ініціативу. Надалі також слідкуватиме за її втіленням.

Віталій Усик

Нагору