ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте ризото з овочами

Ризото — одна з традиційних страв італійської кухні. Базується вона на рисі і має безліч варіацій. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати ризото з овочами — один із класичних варіантів обіду або вечері.

Як приготувати ризото з овочами, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 200 г рису
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 200 г солодкого перцю
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 150 г консервованої кукурудзи
  • сіль та зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Рис промийте в холодній воді до тих пір, поки вода не стане прозорою. Викладіть в каструлю, залийте холодною водою, ставте на вогонь. Доведіть до кипіння, посоліть (за смаком), зменшіть вогонь. Варіть на повільному вогні 12 хвилин.
  2. Наріжте цибулю півкільцями, а моркву дрібними кубиками. Обсмажте на пательні на оливковій олії.
  3. З перцю дістаньте серцевину, промийте і наріжте кубиками.
  4. Викладіть рис, консервовану кукурудзу, перець в сковорідку з цибулею і морквою, все ретельно перемішайте.
  5. При подачі на стіл прикрасьте зеленню.

Юлія Кравченко

Нагору