ЖИТТЯ

Слухайте гурт із Переяслава X-RAYS у прямому ефірі на “Радіо Марія”

14 січня у прямому ефірі “Радіо Марія” можна буде почути переяславський гурт X-RAYS. Лунатимуть останні композиції гурту: “Новорічна”, “Знак”, “Мрій” та “Зачекай”.

У четвер, 14 січня, гурт із Переяслава X-RAYS о 20:20 побуває на прямому ефірі на “Радіо Марія” (Київ: 69,68 FM). Проведе ефір також переяславець Олександр Скрипченко. Детальніше Інформатору про це розповів фронтмен гурту X-RAYS Олександр Максименко.

– Це буде новорічний ефір, мене запросив Олександр Скрипченко. Просто зателефонував і запитав, чи ми вільні в цей день. Лунатимуть наші пісні “Новорічна”, “Знак”, “Мрій” та “Зачекай”, – розповідає Олександр. – У лютому-березні ми маємо презентувати пісеньку. І якщо все буде добре, то вже в березні випустимо кліп. Це буде сингл на соціальну тематику: про втрату реальності та усвідомлення власного “я” в потоці інформаційних технологій. Але з сучасним звучанням він буде зовсім не схожий на попередні роботи гурту.

Нагадаємо, що нещодавно Олександр Максименко розповів, як вплинув карантин на його творчу діяльність. Зізнався, що дистанційна робота зовсім йому не підходить.

Оксана Симоненко

Нагору