ГРОШІ

Яка робота є у Переяславі та скільки за неї платять

Середня зарплата у Переяславі, судячі з інтернет-ресурсів для пошуку роботи, складає близько 9 тисяч гривень. Наразі найзатребуваніші посади адмiнiстраторів та керівників середньої ланки, сфера логістики та робочі спеціальності.

Щоб зрозуміти, на яку зарплатню можуть розраховувати переяславці, Інформатор промоніторив сайт work.ua. Середня зарплата в Україні — 13 тисяч гривень. У нашому місті вона складає приблизно 9 тисяч. Кількість відкритих вакансій на сайті — 20.

“Найдорожча” вакансія на сайті work.ua в Переяславі — спеціаліст із земельних питань, землевпорядник на ПП “Соснова”. На цій посаді роботодавці обіцяють зарплату 25000 гривень, харчування, автотранспорт та житло. Зрозуміло, що необхідна вища освіта та досвід роботи від двох років.

З доступних кожному без досвіду роботи work.ua пропонує такі посади в Переяславі:

  • продавець-консультант мобільних телефонів та аксесуарів (16000 грн);
  • комплектувальник товару РЦ у селі Мартусівка (15000-20000 грн);
  • оператор call-центру в “ХАТАНЕТ” (договірна заробітна плата).

Для тих, хто має досвід, “Укрпошта” пропонує посади територіального менеджера (18 тисяч гривень), начальника пересувного поштового відділення (10 тисяч). Підприємство “Костал” також має кілька вакансій: інженер-програміст 1С, Production Engineer, інженер з якості, інженер з ремонту виробничого обладнання (зарплати не вказані). “Нова пошта” шукає працівників у Переяславі на склад в Бровари: оператора та контролера-приймальника (зарплати не вказані).

Також у Переяславі в кабінеті на території лікарні відкрита вакансія гастроентеролога, обіцяють заробітну плату 20-25 тисяч гривень. У Циблях на ТОВ “Юніпак” шукають бухгалтера на зарплату 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ми дізнавалися, скільки коштуються квартири у Переяславі. Підібрали ТОП від найдорожчих до найдешевших.

Юлія Кравченко

Нагору