ГРОШІ

Скільки коштують квартири в Переяславі: від дешевших до дорожчих

Житло – місце, в якому ми відчуваємо себе в максимальній безпеці і комфорті. І добре, коли воно своє. У житті кожної людини або сім’ї рано чи пізно може настати момент, коли вона замислюється над покупкою власної квартири або дому.

Інформатор підібрав для своїх читачів п’ятірку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx. Почнемо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

КВАРТИРА НА СОЛОНЦЯХ

Наш ТОП починає невеличке житло, що розташоване на вулиці Солонці, 2. Ця двокімнатна квартира розміщується у 3-квартирному домі. На подвір’ї дому є колодязь.

2,5 тисяч доларів

Квартира на Солонцях

Розміщення: район Солонці

Площа квартири: 14,90 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 70 178 гривень

КВАРТИРА НА АЛЬТИЦЬКІЙ

Наступна в нашому ТОПі адреса – Альтицька, 2. Це – гарна квартира в центрі міста за доволі вигідною ціною. У квартирі зроблений косметичний ремонт, труби замінені на металопластикові, встановлений бойлер. Інфраструктура поряд передбачає все: від банкоматів і аптек до парку і дитячих майданчиків.

14 тисяч доларів

Квартира на Альтицькій

Розміщення: Центр міста, вулиця Альтицька

Площа квартири: 23,80 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 392 997 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ МІСТА

Є три кімнати в квартирі: дві заглушені і одна прохідна. Житло розташоване у центрі міста. На прибудинковій території є гараж, погріб. У квартиру є окремий вхід. Ще одним позитивним фактором є автономне опалення.

16 тисяч доларів

Квартира в Центрі

Розміщення: Центр

Площа квартири: 67 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 449 510 гривень

КВАРТИРА НА СОЛОНЦЯХ

Квартира розміщена в тихому, затишному місці. Наявні всі зручності. Також у квартирі є підлога з підігрівом. Неподалік тече річка Трубіж.

21 тисяча доларів

Квартира в районі Солонці

Розміщення: Район Солонці

Площа квартири: 52 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 589 495 гривень

КВАРТИРА В РАЙОНІ ШОСТОЇ ШКОЛИ

У квартирі зроблений стильний ремонт, вона охайна і доглянута. Локація квартири – майже в центрі міста. Підведені всі необхідні комунікації, інтернет, супутникове телебачення, встановлений кондиціонер. Все зроблено для того, щоб ваш комфорт був на високому рівні.

24,5 тисяч доларів

Квартира в центрі міста

Розміщення: Район шостої школи (центр міста)

Площа квартири: 37,10 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 687 744 гривень

Як бачимо, квартиру в Переяславі можна знайти у будь-якому ціновому сегменті. Звісно, не кожне з цих жител є довершеним, але цілком відповідає вказаній ціні. Той, хто придбав собі власну домівку, має виділити час, щоб зробити із неї те, про що мріяв. Гарний ремонт не завадить як житлу за 5 тисяч доларів, так і квартирі за 30 тисяч.

Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Нагадаємо, в Переяславській ЦЛР встановлюють нові вікна за пів мільйона гривень. Ремонт триває у неврологічному відділенні.

Юлія Кравченко

Нагору