ГРОШІ

Почніть рік у новій домівці: скільки коштують квартири в Переяславі

З новим роком настає пора змін у житті. Зокрема, можна почати його зі зміни житла. Ми підібрали для вас чотири квартири, які виставлені на продаж у Переяславі.

Інформатор вивчив оголошення на сайті dom.ria, ділиться деталями з читачами. Склали перелік від найдорожчого до дешевшого варіанту.

КВАРТИРА НА ОБОЛОННІЙ

Ця квартира розміщується на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки. У ній чотири роздільні кімнати з гарним ремонтом. Інтер’єр у світлих тонах, що візуально збільшує простір і створює заспокійливу атмосферу. Чудовий варіант для великої родини, адже тут кожен зможе мати свій відокремлений куточок.

32 тисячі доларів

Квартира на вул. Оболонна

Розміщення: недалеко від центру, вулиця Оболонна

Площа квартири: 77,2 м²

Кількість кімнат: 4

Ціна: 906 516 грн

КВАРТИРА В РАЙОНІ АВТОСТАНЦІЇ

2-кімнатна квартира розміщується на дев’ятому поверсі десятиповерхового будинку. Над квартирою є технічний поверх. Роздільні кімнати з косметичним ремонтом, кухня та коридор. Санвузол роздільний. Балкон не засклений.

27,8 тисячі доларів

Квартира в районі автостанції

Розміщення: у районі автостанції

Площа квартири: 68 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 787 535 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ

Квартира розміщується на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Планування дуже вдале та зручне. Є три роздільні кімнати різних розмірів, у яких нові мешканці знайдуть свій особистий куточок. Тут практична кухня, де розміститься все необхідне для приготування та прийому їжі. Санвузол роздільний. Є вихід на балкон.

27,5 тисячі доларів

Квартира в центрі

Розміщення: центр міста (будівля РАЦСу)

Площа квартири: 59,8 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 779 037 гривень

КВАРТИРА БІЛЯ ПОДАТКОВОЇ

Квартира не кутова, тепла, розміщується на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. У квартирі одна велика кімната. Зроблений косметичний ремонт. Прекрасний старт для молодої сім’ї або як варіант житла для людей похилого віку. Підійматися не високо, жити спокійно та комфортно. Кухня відрізняється оптимальним розміром, де все завжди під рукою. Санвузол сумісний, обкладений плиткою.

19,5 тисячі доларів

Квартира біля податкової

Розміщення: Борисоглібська площа

Площа квартири: 31 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 552 408 гривень

Місяць тому ми вже робили для вас підбірку житла в Переяславі, яке виставлене на продаж. Ціни з тих пір майже не змінилися.

Юлія Кравченко

Нагору